Piirtoalusta 5_pienempi.png
Piirtoalusta_tyhjä.png
Susanna Pohjola

SUSANNA

Olen 49-vuotias pieneläinhoitaja täältä kauniista Janakkalan Viralasta. Perheeseemme kuuluu avomieheni Matti ja jo omassa kodissaan asuva tyttäreni/toinen kennelnimenomistajista Saara 26 v sekä liuta eläimiä. Koiraharrastukseni alkoi jo nuorena, kun meille tuli labradorinnoutaja narttu Sivietta. Parin vuoden päästä sain toisenkin labbiksen, Rhodan. Sivin kanssa harrastimme TOKO:a mukavalla menestyksellä ja Rhoda kunnostautui MEJÄSSÄ.Valitettavasti jouduin Sivistä luopumaan kovin aikaisin ja otin Rhodan seuraksi seropi uroksen Rokin, joka elikin kunnioitettavat yli 14 vuotta ja omistaa yhä suuren kolosen sydämestäni. Rhodasta jouduin luopumaan sen ollessa 15 vuotias.

Vuonna 2002 iski kova koirakuume ja ystäväni tarjosi minulle englanninspringerspanielia. Lyhyen harkinnan jälkeen meille muutti ihana pieni spiigeli typy Lyyli

( Saframin Hissun Kissun ), josta tuli kantanarttuni. Seuraavana vuonna muutimme Saaran kanssa Viralaan pienelle maatilalle kera koiran, kissan ja hevosen. Ensimmäinen englanninspringerspanieli syntyi vuonna 2005, jonka ainut narttu meillä asuu edelleen kotona. 12 vuoden aikana meille on syntynyt myös muutama kleinspitz pentua sekä yhdet saksanpaimenkoira ja welsh corgi pentueet.

 

Tällä hetkellä meillä asuu kotona englanninspringerspanielit Esme, Texas, Ivanka, Femma, Leia ja Dallas. Pihamaalta löytyy myös kolme hevosta ja shetlanninponi.

 

Olen toiminut useita vuosia koulutusohjaajana erinäisissä koirakerhoissa. Nyttemmin olen keskittynyt enemmän näyttelyihin ja muuhun touhuamiseen koirien kanssa. 

 
 
Piirtoalusta_tyhjä.png

SAARA

Saara Pohjola

Olen siis se nuorempi Pohjola, ikää on mittarissa 26 vuotta. Asun aviomieheni kanssa Hämeenlinnassa vähän syrjäisemmällä asuinalueella rivitalossa. Työskentelen tällä hetkellä logistiikka-alan yrityksessä työntekijöiden perehdytyksen parissa. Meillä on ollut koiria koko ikäni ajan ja olen lähestulkoon kasvanut pentulaatikossa. Päätös lähteä mukaan kasvatustoimintaan oli luonnollista sillä vaikka nimeni virallisesti kennelnimeen lisättiinkin vasta vuonna 2017 niin hommissa olen ollut mukana alusta asti.

 

Harrastin nuorempana jo edesmenneen uroksemme kanssa ahkerasti agilitya, kilpailuissakin kävimme muutaman kerran. Myös tokoa on tullut kokeiltua, muttei ikinä kilpailumielessä. Näyttelyt ovat nykyään pääasiallinen harrastus. Koirien kanssa touhuamisen lisäksi olen elokuvien suurkuluttaja, innokas leipuri ja seikkailunhaluinen ulkoilija.

 

Tällä hetkellä meillä asuu kotona kaksi englanninspringerspanielia Nasu ja Mauno sekä kaksi pupua Yoda ja Chewbacca.

Piirtoalusta_tyhjä.png